Særlige fordele til
kunder i Danske Bank

Som erhvervskunde i Danske Bank får du særlige fordele, attraktive priser og mulighed for bonus hos os. 

Prøv erhvervsguiden

Andre i din branche vælger... 

Bliv klogere på dit forsikringsbehov på 5 minutter. Prøv vores guide og se, hvilke forsikringer andre virksomheder som din vælger. 

Prøv erhvervsguiden

Fordele til dig, der vælger Tryg 
 

Kun én selvrisiko pr. skade
Du betaler altid kun én selvrisiko – også selv om skaden involverer flere forsikringer.
Årligt forsikringstjek med garanti
Du får hvert år et forsikringstjek og en underforsikringsgaranti, der dækker med op til 5 mio. kr. ekstra, hvis virksomheden har udvidet efter seneste forsikringstjek.
Du kan få bonus – og være med til at skabe tryghed
Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – for femte år i træk bliver der i 2020 udbetalt 8 % i bonus – og du er med til at skabe tryghed i Danmark gennem TrygFondens aktiviteter.

Se, hvor meget du får i bonus

For femte år i træk udbetaler TryghedsGruppen en bonus på 8 % til Trygs kunder. Besøg Min virksomhed og se, om I får bonus. Her kan du også se, hvor meget I får udbetalt.
Læs mere

Coronavirus og dine forsikringer

Kan jeg tage på arbejdsrejser med fuld dækning? Er jeg dækket for driftstab? Kan jeg bruge min sundhedsforsikring? Vi svarer på spørgsmål om coronavirus og dine erhvervsforsikringer her.

Læs mere

Kom skaden i forkøbet 

Se, hvad du kan gøre for at sikre din virksomhed. Vi giver praktiske råd til at forebygge uheld, indbrud og brand. Som kunde hos os, får du også rabat på vindueslåse, dna-mærkning og meget mere.

Læs om forebyggelse 

Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.


Ring og hør mere på 44 20 44 50