Coronavirus. Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker, og hvad det betyder for dig.
Pension

Pension og livsforsikring

En pensionsordning i Tryg Pension hjælper til at gøre din hverdag mere tryg.

Tryg Pension

Tryg har valgt Danica Pension som pensionspartner, og som leverandør af Tryg Pension. Tryg Pension kan hjælpe dig med rådgivning om pension og vigtige forsikringer hvis du bliver syg eller dør for tidligt.

Vi rådgiver og servicerer dig som Tryg-kunde, uanset om du er privatkunde, selvstændig, landmand eller med i en firmapensionsordning.

Vores pensionsordninger indeholder udover opsparing forsikringsdækninger ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom, dødsfald og Sundhedsforsikring.

Firmapension

Firmapension henvender sig til vores erhvervskunder med min. 3 ansatte som ønsker at tilbyde sine ansatte tryghed gennem en attraktiv pensionsordning.


Få besøg af en af vores Pensionskundechefer som kan fortælle mere om mulighederne for optimal økonomisk sikkerhed med proaktive tilpasninger, kompetent rådgivning, mange opsparingsmuligheder, medarbejderfordele og meget mere.
 

Pension for Selvstændinge - PFS

Pension for Selvstændige er et produkt skræddersyet til den mindre erhvervsdrivende og dennes ægtefælle og ansatte. Produktet er enkelt og nemt at forstå således at du kan koncentrere dig om din virksomhed.


Pension for selvstændige fungerer som en indkøbsforening på pension, og med mere end 30.000 medlemmer er du sikret de bedste vilkår gennem Tryg´s samarbejde med PFS.
Vores pensionsspecialister kommer gerne forbi din virksomhed for at rådgive dig, din ægtefælle og ansatte i forhold til den optimale pensionsløsning.
 

Pension til landbruget

Pension for Selvstændige PFS har også udarbejdet et produkt, der henvender sig til landbruget.

Vores landbrugsassurandører kommer gerne forbi din gård til en pensionssnak og gennemgang af dine behov og de unikke muligheder i PFS til landbruget.

Privat pension

Privat pension henvender sig til lønmodtagere som ikke er omfattet af en firmapensionsordning eller som ønsker at supplere sin firmapensionsordning med yderligere forsikring eller opsparing.


Vores privatassurandører kommer gerne forbi til en kop kaffe og et pensionsmøde hjemme hos dig i privaten når det passer dig. 

Sundhedsforsikring – kom hurtigt til undersøgelse og behandling

Med sundhedsforsikringen får du straks hjælp på et privathospital, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Du skal ikke vente på at komme til undersøgelse eller behandling.


Du kan vælge sundhedsforsikringen til dig selv, men du kan med fordel også vælge den til din ægtefælle/samlever og børn. Har du ansatte, kan du tilbyde sundhedsforsikringen som et ekstra medarbejdergode. 

Rådgivning om pension

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder eller har du spørgsmål til pension i Tryg, er du velkommen til at skrive til pension@tryg.dk.