Leveret af
Nu kan du få den ulykkesforsikring, du kender

Personforsikring - forsikring af hele dig

Nu kan du få den ulykkesforsikring, du kender – med sygeforsikring, men nu også med tandforsikring

Vælg først din alder - så kan du beregne din pris

Forsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig.

Vælger du fx Personforsikring Udvidet, får du også dækning for visse alvorlige sygdomme, og en tandforsikring, der også dækker almindelige tandbehandlinger.

Fordele ved Personforsikringen

Farlig sport er også dækket
Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder – så ha’ en god aktiv ferie.
Alle er velkomne
Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.
MC koster ikke ekstra
Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Sådan fungerer personforsikringen

Alle de vigtigste dækninger uanset din alder

Du er vant til, at en ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade ved en ulykke, fx får ødelagt dine tænder. Ulykkesforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som ulykken kan medføre. Dette er nu grunddækningen i personforsikringen.

Hertil kan du vælge at udvide med sygdomsforsikring og tandforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå.

Skal du have heltidsulykkesforsikring eller fritidsulykkesforsikring?

Du har mulighed for at vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker, hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden. Du kan frit vælge, hvilken type ulykkesforsikring, der passer bedst til dig, men vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring.

Du kan være dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads, men forsikringssummen er måske ikke høj nok, dvs. det beløb du højst kan få udbetalt i erstatning.

Du vælger selv forsikringssummen på Ulykkesforsikringen hos os. På den måde fungerer den som et supplement til den forsikringssum, der gælder for  den kollektive ulykkesforsikring. 

Er dit barn dækket, hvis uheldet er ude? 

En børneforsikring hos os samler tre forsikringer i én, og indeholder det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, og du får børneforsikringen til samme faste lave pris til dine børn mellem 1 og 18 år.