Leveret af
eProtect - ved cyberangreb. Hængelås på tastatur.

eProtect – dækker din klinik ved cyberangreb

Køber du vores erhvervsforsikring, får du en eProtect med uden beregning.

Hurtig eksperthjælp

Over halvdelen af alle mindre virksomheder bliver udsat for virus-, hacker og andre cyberangreb - på mails, telefoner og computere. Med eProtect kan du trække på professionel assistance hele døgnet.

Når der sker et virus- eller hackerangreb

  • Få rådgivning og rekonstruktion af data ved cyberangreb
  • Få dækket dit driftstab i samme anledning
  • Få dækning til at opdage, forebygge og begrænse skader ved misbrug af virksomhedens identitet

Sådan er du dækket

Professionel rådgivning
Bliver du udsat for et cyberangreb, kan du døgning rundt få eksperthjælp til, hvordan du begrænser og håndterer skaderne.
ID-tyveri
Dækker assistance til at forebygge, opdage og begrænse de økonomiske skader efter tyveri eller misbrug af din kliniks identitet
eProtect Driftstab
Dækker din virksomheds driftstab efter virus-, hacker- og cyberangreb og andre skader på jeres IT-system, der er dækket af eProtect.
Dækning af omkostninger ved cyberangreb
Vi dækker udgifterne til at få rekonstrueret dine IT-systemer, netværk, software og data, der er blevet beskadiget, krypteret eller slettet ved et cyberangreb.

Mulige tilvalg

Tryg DNS-boks
Blokerer internetsider, der er kendt for at indeholde virus og malware. Blokeringen opdateres døgnet rundt efter de aktuelle virustrusler. Med Tryg DNS-boks tilsluttet undgår du at betale selvrisiko på din eProtect-forsikring.
Tryg Datatab
Ved cyberangreb med læk af persondata har du efter EU-lovgivning pligt til at informere Datatilsynet inden 72 timer. Sker det ikke, kan det udløse meget store bøder. Derudover kan der være en forpligtelse til at informerer de berørte personer om datatabet. Med Tryg Datatab klarer vi de lovpligtige informationsopgaver for dig. 
Tryg Backup
Daglig sikkerhedskopiering af din kliniks data. Ubegrænset plads. Læs mere om Tryg Backup på tryg.dk/erhverv/tryg-backup

Fakta og betingelser

Her kan du læse mere om de enkelte dækninger, og se de fulde betingelser.